Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Mustafa Tecimen İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 03124849367
Belgegeçer : 03124849367
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://golbasisehitmustafatecimeniho.meb.k12.tr
Adres : KARŞIYAKA MAH. 812. SOK. NO 20 KARŞIYAKA PAZAR YERİ YANI GÖLBAŞI/ ANKARA ŞEHİT MUSTAFA TECİMEN İMAM HATİP ORTAOKULU
VİZYON : Bilimsel teknolojilerin ışığında okuyan, okutan, araştıran, özgür düşünen, sorunları çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, ülkesine karşı sorumlu, toplumsal hayatın her alanında hukukun üstünlüğüne inanan, gelişme açık, çevre bilinci yüksek, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli insan yetiştirmek için eğitim öğretim kalitesini sürekli yüksek tutarak hem bilimsel hem de de sosyal yönde gelişmiş, yüksek ahlaki değerler kazanmış, küresel rekabete hazır bireyler yetiştiren örnek aranan bir eğitim kurumu olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerin çevresiyle iyi ve olumlu bir iletişim kuracak davranışları kazanmaları, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmeleri, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmaları, sosyal ve duygusal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkanı hazırlamak.Milli ve manevi değerlere bağlı, “ Çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkmak” idealine inanan, kendisi ve toplum ile barışık, bilime önem vererek iletişime açık, ruh sağlığı ve gelişim iyi olan, pozitif bilimi ve sosyal bilimleri birlikte sentezleyen yabancı dil öğrenmenin ihtiyaç olduğunu bilen iyi bir öğrenci, iyi bir insan ve iyi bir toplum yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :15
Öğrenci :96
Derslik :22
Çok Amaçlı Salon :1
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
BT Sınıfı :3
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
Saatler : Okulumuzda tam gün eğitim verilmekte olup dersler 09.00´da başlar.
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE VE ARAPÇA
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Dolmuş, Otobüs VE Servis
Yerleşim Yeri : ŞEHİT MUSTAFA TECİMEN İMAM HATİP ORTAOKULU KARŞIYAKA MAH. 812. SOK. NO 20 KARŞIYAKA PAZAR YERİ YANI GÖLBAŞI/ ANKARA
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezinde bir okuluz.İl İle uzaklık 10 km.
Kontenjan Bilgileri : 250
Sportif Etkinlikler : TENİS,FUTBOL,BASKETBOL,GÜREŞ,YÜZME VE BATMİNTON
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI,DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ,HER SINIFIN BİR YETİM KARDEŞİ OLSUN PROJESİ
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI,DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ,KTS PROJESİ, Etwinnig projeleri
Diğer Hususlar : TEMEL DEĞERLER • İnsan Hakları ve Demokrasinin Evrensel Değerleri, • Çevreye ve Bütün Canlıların Yaşam Haklarına Duyarlılık, • Analitik ve Bilimsel Bakış, • Girişimcilik, Yaratıcılık, Yenilikçilik, • Sanatsal Duyarlılık ve Sanat Becerisi, • Meslek Etiği ve Ahlak, • Saygınlık, • Tarafsızlık, Güvenilirlik ve Adalet • Katılımcılık, • Şeffaflık ve Hesap Verebilirlik İLKE VE DEĞERLER • “Ben” değil “biz” duygusunun hâkim olduğu ortam ve anlayışın gereğine inanırız.
Yazdır :